22.3 C
Plungė
2024 / 09 / 19

Astrologinė prognozė rugsėjo 10-ajai, antradieniui

Ar jau skaitėte?

AVINAS. Galite gauti lauktą žinią iš mokymo įstaigos ar užsienio. Atsiras daugiau optimizmo ir toli siekiančių planų. Nepažįstamas žmogus gali raginti priimti svarbų sprendimą.

- Reklama -

JAUTIS. Gali būti, kad gausite žinią, žadančią reikalingas permainas ar paskolą. Naudokitės proga pasimokyti iš daugiau sugebančių. Galite pasirašyti draudimo, studijų ar reklamos sutartį.


Daugiau informacijos apie nelaimes ir kriminalinius nusikaltimus Lietuvoje – portale 112info.lt


DVYNIAI. Šiandieną aiškinkitės santykius, dalinkitės patirtimi, žiniomis, eikite į konkursus. Turėtų sektis tarpininkauti, megzti bendradarbiavimą, tvarkyti teisinius reikalus.

VĖŽYS. Ši diena jus stimuliuos aplink save siekti tvarkos, švaros. Arba šito reikalaus kažkas kitas, o jums teks rimtai paplušėti, kad įtiktumėte. Turbūt būsite linkę koreguoti savo išorinį įvaizdį.

LIŪTAS. Būsite energingi, kūrybingi. Nusipelnysite aplinkinių simpatijų. Kažkuo gali pasitarnauti gerbėjai, draugai. Galite pasiekti neblogų rezultatų kūrybos srityje. Stiprių įspūdžių teiks kelionė, jei esate išvykę.

MERGELĖ. Tikėtina, kad atskleisite artimo žmogaus problemą, jo susirūpinimo priežastį. Galbūt turėsite labiau pasirūpinti tėvais, namiškiais. Galimos pajamos iš nuomos, smulkios komercijos.

- Reklama -

SVARSTYKLĖS. Galite preliminariai tartis dėl galimų uždarbio šaltinių, kelionės ar pan. Turėsite galimybę padaryti įspūdį dominančiam asmeniui.

SKORPIONAS. Šiandien noriai bendrausite ir darbuositės. Galbūt įsigysite daiktą, kurio seniai troškote. Yra tikimybė sulaukti naujų pasiūlymų verslo, finansų, prekybos ar kitos dominančios veiklos sferoje.

ŠAULYS. Regis, nestokosite idėjų ir energijos joms įgyvendinti. Galite būti geri patarėjai, vertintojai svetimų reikalų peripetijose. Į savo pusę galite palenkti ne vieną oponentą ar konkurentą.

OŽIARAGIS. Palanki diena meninei veiklai, socialiniams interesams, labdarai. Šiandien nederėtų užsiimti sunkiais fiziniais darbais, pretenduoti į lyderio vaidmenį, veržtis į viešumą. Tai padės išvengti klaidų.

VANDENIS. Šiandien be atvangos dirbsite ir protu, ir liežuviu. Jeigu planuojate susitikti su dominančiais asmenimis, ši diena tinkama. Atgaivintos arba naujos pažintys gali sukurti situacijas, kurios bus jums naudingos.

ŽUVYS. Prieštaringai veiks viešas dėmesys. Pasistenkite elgtis solidžiau, atsakingiau, tuomet ši diena nenuvils. Būkite pasiruošę rimtiems klausimams, jeigu eisite į darbo pokalbį, oficialų susitikimą.

Geros dienos!

Karolina Konopackienė (ELTA)

TOP naujienos

Lietuvos investicinių ir pensijų fondų asociacijos pranešimas

Finansų rinkos jautriai reaguoja į koronaviruso COVID-19 plitimą po pasaulį. Ekspertams bandant nuspėti, ar užkrato įtaką ekonomikai pavyks suvaldyti ar vis dėlto įvyks globalus...

Paukščių augintojams nerimą kelia paukščių gripas Lenkijoje

Lenkijoje paplitus didelio patogeniškumo paukščių gripui, praėjusios savaitės pabaigoje Lietuvos paukštininkystės asociacijos (LPA) nariai susitiko su Valstybinės maisto ir veterinarijos tarnybos (VMVT) atstovais. Susitikimo...

Vaistininkė dalijasi 9 patarimais, kurie padės greičiau atsistatyti po COVID-19

Lietuvoje – daugiau nei milijonas pirminių, 100 tūkst. antrinių ir tūkstantis tretinių užsikrėtimų COVID-19. Šių statistinių rodiklių reikšmės išaugo dėl vasaros pabaigoje ir rudens...

Meksikos įkvėpta nebrangi vakarienė: 3 išeitys, kad jūsų takai nesubyrėtų po pirmojo kąsnio

Ieškantys greitos ir paprastai paruošiamos vakarienės jau senokai atradę takus. Šis iš Meksikos kilęs patiekalas gali tapti tiek užkandžiu, tiek sočiu, bet nebrangiu pagrindiniu...

„Iki“ obuolių rūšių gidas: kokius rinktis ieškant rūgštesnių prie velykinės žąsies, o kurie bus...

Obuoliai – vieni populiariausių vaisių ne tik Lietuvoje, bet ir visame pasaulyje. Regis, pigus ir kasdienis produktas visiems gerai žinomas nuo pat vaikystės, tačiau jų rūšių gausa parduotuvėse gali priversti stabtelti – kurie labiausiai...

ORAI: Šiandien didesnėje šalies dalyje krituliai, vyraus nedidelis sniegas

Šiandien didesnėje šalies dalyje krituliai, vyraus nedidelis sniegas. Vėjas vakarinių krypčių, 6–11 m/s, pajūryje iki 14 m/s. Aukščiausia temperatūra 0–5 laipsniai šalčio, pajūryje 1–3 laipsniai šilumos. Šeštadienio naktį daug kur, dieną vietomis pasnigs, vyraus nedidelis...

PORTALO SKAITOMIAUSI

JUMS PARINKTOS NAUJIENOS