14.3 C
Plungė
2024 / 07 / 03

Astrologinė prognozė birželio 5-ajai, trečiadieniui

Ar jau skaitėte?

AVINAS. Gali tekti rūpintis skubiais raštais, sutartimis, įsipareigojimais, interviu. Tai, ką sužinosite, turbūt padės teisingai apsispręsti aktualiu klausimu. Laisvalaikį leiskite aktyviai. Pabendraukite su kaimynais, draugais.

- Reklama -

JAUTIS. Diena bus rami, galimi naudingi pranešimai, susivokimai. Ekonomiškiau ir apdairiau tvarkykite pinigus. Dėl palūkanų, honorarų, atlygio formos ir dydžio tarkitės konkrečiai ir iš anksto.

DVYNIAI. Iš ryto galite pasijusti sutrikę dėl keisto nesusipratimo ar sveikatos sutrikimo. Tačiau įdienojus neblogai seksis visi reikalai. Po darbo mielai leisite laiką su tais, kurie pageidaus jūsų draugijos.

VĖŽYS. Regis, jus itin domins ezoterinė informacija, nepaaiškinami reiškiniai. Galbūt pavyks įgyvendinti slaptą sumanymą. Gyvenimo patirtimi ir išmintimi gali tekti dalintis su kitais, net jei nelabai norisi bendrauti, viešintis.

LIŪTAS. Šiandien iš pat ryto galite nuveikti gerų darbų arba kaip tik dabar pamatysite savo įdirbio, autoriteto, atsakingumo rezultatus. Popiet tikėtini reikšmingi susitikimai. Tiktų eiti į renginius, bendrauti su įdomiais pašnekovais.

MERGELĖ. Tai rimtų darbų ir sprendimų diena. Gali tekti bendrauti su įtakingu asmeniu. Pokalbis bus vertingas, tačiau rimtai įpareigojantis. Domėkitės, kaupkite informaciją.

- Reklama -

SVARSTYKLĖS. Būsite įžvalgūs, sugebėsite suprasti kitus ir jiems padėti supratingu žodžiu. Turėtumėte gauti pajamų, tačiau teks nemažai pinigų skirti artimųjų poreikiams.

SKORPIONAS. Regis, galvosite apie įsidarbinimo ar investavimo galimybes. Kažkas gali jus paremti materialiai ar suteikti reikalingos informacijos, profesionaliai pakonsultuoti.

ŠAULYS. Kad ir kas vyktų, nesileiskite išmušami iš vėžių. Labiau pasirūpinkite išvaizda, įvaizdžiu, įvertinkite savo galimybes konkuruoti ir bendradarbiauti. Galite sėkmingai tarpininkauti arba rasti jums reikalingus vertingus tarpininkus.

OŽIARAGIS. Regis, skirsite daug dėmesio aplinkos ir kūno švarai, higienai, grožiui. Galite sėkmingai sudalyvauti darbo pokalbyje, interviu. Regis, gausite labai aktualios informacijos. 

VANDENIS. Ši diena bus dosni meilės ir tolerancijos, džiugins kūrybinė veikla, sportas, menas, meilė, vaikai, tačiau gali pasirodys, kad nėra lengva įgyvendinti kai kurias svajones. Nenuleiskite rankų ir jums pavyks.

ŽUVYS. Šiandien intensyviai bendrausite su moterimis, kaimynais, giminaičiais. Suksite galvą, kaip išspręsti opias šeimos problemas. Ir tai darysite ne veltui – tikrai rasite puikių sprendimą.

Geros dienos!
Karolina Konopackienė (ELTA)

TOP naujienos

ORAI: Sekmadienio dieną temperatūra 23–31 laipsnis šilumos

Sekmadienio dieną vietomis, daugiausia vakariniuose rajonuose, trumpai palis. Vėjas besikeičiančios krypties, 5–10 m/s. Temperatūra 23–28, vakariniuose rajonuose kai kur apie 21, Pietų Lietuvoje vietomis...

Simonas Urbonas dalijasi trimis nebrangiais ir paprastais receptais iš kiaušinių

Atrodo, kad iškepti kiaušinienę gali net ir visai kojos į virtuvę nekeliantis žmogus, tačiau trijų vaikų tėtis Simonas Urbonas sako, jog norint patikrinti geriausius...

Belaukiant švenčių specialistai primena saugaus maisto taisykles

Linkėdami gražių šv. Kalėdų ir Laimingų Naujųjų metų, Užkrečiamųjų ligų ir AIDS centro (ULAC) specialistai primena, kad šventiniam stalui maistas turi būti paruoštas saugiai,...

Treji metai nuo pandemijos pradžios: mažėja vagysčių, tačiau gyventojai labiau kenčia nuo vandens, namus siaubia vaikai

Per pastaruosius trejus metus žmonių gyvenime vyko daug pokyčių. 2020 metų kovo mėnesį, prasidėjus COVID-19 pandemijai Lietuvoje, žmonės kelis mėnesius laiką leido tik namuose....

Fejerverkai: kaip šventinis reginys veikia aplinkos orą?

Naujųjų metų sutikimas sunkiai įsivaizduojamas be spalvingo fejerverkų reginio danguje. Tačiau vertėtų susimąstyti apie tai, kad pirotechnikos gaminiai gali būti pavojingi ne tik dėl savo sprogstamosios galios, bet ir dėl didelio kiekio į aplinką...

Augaliniai produktai – ne tik veganams: ką verta įtraukti į mitybos racioną?

Augaliniai produktai sparčiai populiarėja ne tik veganinėje mityboje, tačiau ir tarp ieškančių sveikatai palankesnių alternatyvų. Žmonės keičia pieną augaliniais gėrimais, cukrų – medumi, kvietinius miltus – kitomis grūdinėmis kultūromis, tačiau toli gražu ne visos...

PORTALO SKAITOMIAUSI

JUMS PARINKTOS NAUJIENOS